Tänään teki mieli jotain makeaa,yllätys :),mehevää ja tummaa ja niin
synty tällänen suklaakakku.
4 munaa
2dl sokeria
1 levy minttukrokanttisuklaata sulatettuna
150g marg.sulana
2,5dl vehenäjauhoja
2tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri.
Lisää suklaa,marg. ja jauhot+leivari.
paista irtopohojavuuassa 175 astetta n.45min.
Suklaakreemi:
valamista kakun paistumisen aikana kreemi väliin:
1dl sokeria
0,5dl tummaa kaakaojauhetta
1dl kermaa
2 keltuaista
kiehauta nämä kattilassa kiehumispisteeseen ja anna sitte jäähtyä.
Vatkaa joukkoon 150g pehemeää voita ja 2 valakuaista
yksitellen.
mausta vielä vaniljasokerilla 1tl.
Leikkaa jäähtyny kakku kahtia ja kostuta maiolla.
Laita kreemi täytteeksi ja kuorruta kakku:
kuumenna 1dl kermaa+1rkl voita...sulata joukkoon n.150g suklaata,
maito-tai tummaasuklaata.
Kuorruta kakku suklaalla ja Nautinto on valamis!
Herkutellen
-malla-
8 kommenttia:
Voi ei ois pitäny tulla kurkkimaan - iski kaamee herkkuhimo!! ;D ♥
Oi voi miten hyvälPakko kai se on kokeilla, vaikka näin vapaapäivän kunniaksi :D
Todella mehevä kakku varmasti herkullinen myös.Tuo sydänkuvio lautasella ihana.Nam..nam..Tepa Seinäjoelta
Nam...tätä isänpäiväksi...kiitos ohjeesta:)
<3
Kiitos ohjeesta! Juuri tällä hetkellä uunissa <3
Nam,nam!! Näitä ohjeita pitää kokeilla, kiitos!!
Tätä täytyy kokeilla, tosin ajattelin koklata gluteenittomana, jotta käypi sitten meillä kaikille! Uskoisin, että onnistuu ;)
Lähetä kommentti