maanantai 4. lokakuuta 2010

mustikkavalakosuklaa-hyydykekakku


hyydykekakusta on olemassa monenmonta versiota.
ite tykkään käyttää piimää/rahkaa ym..
tässä on käytetty rahkaa.



                              pohoja:

pkt (190g) balleriina-vadelmakeksiä
n.50g sulaa marg.

murskaa keksit hillosilimineen päivineen ja sekoita siihen rasva.
painele vuokaan.

                           täyte:

6 liivatelehteä
2dl kermaa
2dl maitorahkaa
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
pandan valakosuklaa levy (130g)
n.4 dl mustikoita


1. laita liivatteet likoamaan.
2. vatkaa kerma ja yhistä sokerit ja rahka kermavaahtoon.
3.lisää mustikat ja sulatettu suklaa,ei haittaa ollenkaan,jos
suklaaseen jää paloja.
4.liota pehemeät liivatteet kuumaan vesitilikkaan ja vatkaa hyvin
täytteeseen.
5. kippaa vuokaan ja hyydytä muutama tunti...mieluusti yön yli.

koristele mielesi mukaan ja herkuttele :)

                                     -malla-

2 kommenttia:

Anskuli kirjoitti...

kuulostaa ja näyttää herkulliselta..mustikka ja valkosuklaa on yleensä lyömätön yhdistelmä!! tuota täytyy kokeilla :p

Anonyymi kirjoitti...

Joka juhliin käyn tämän ohjeen täältä kurkkaamaassa. Kiitos Malla!