tällä ohojeella leivot kesän helepoimman,ja ehkä jopa kesän makeimman kakun.
6 munaa eli iso lasillinen
lasillinen sokeria
lasillinen vehenäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
vatkaa kuohkeaksi vaahoksi munat ja sokeri.
vatkaa kevyesti joukkoon jauhot.
paista 185 astetta .20 min.
anna pohojan jäähtyä.
vatkaa kermavaahto,levitä pellille.paloittele mansikat ja ripottele sokeria päälle.
jos haluat vähän extraa,sulatetut valakosuklaaraidat sopivat mansikoitten päälle erinomaisesti!
sopii juhulaan ku juhulaan.
-malla-
3 kommenttia:
Ihastuttava kattaus!
voi kiitos! mä oon mielestäni aina ollu nolo kattaamaan pöyän..ehkä se siitä:)
Tätä täytyy kokeilla ehdottomasti! Kiitos!
Terkuin Nadia :)
Lähetä kommentti