maanantai 6. kesäkuuta 2011

PätkisKakku



5 dl vehenäjauhoja
3 dl sokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl vanilliisisokeria
3 tl leivinjauhetta
150g sulatettua voita,johon on sulatettu 6 pätkistä
2 dl kermaa
3 munaa

Sekota jauhot,sokerit,kaakao ja leivari.
Lisää joukkoon sula pätkisvoi.
Sekota.
Lisää joukkoon vielä munat ja kerma.
Sekota elä vatkaa.

Paista kakku irtopohojavuuassa 175 astetta 45 min.


KUORRUTUS:
Lämmitä kattilassa n. puolidesiä  kermaa kädenlämpöseks.
Sulata toisaalla levy pandan tummaa ja levy pandan 
maitosuklaata.
Yhistä sula suklaa ja lämmin kerma.
Sekota ja levitä lämpösen kakun päälle.

-malla-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan makunen kakku tuli! Kiitos ohjeesta :)