sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

JättiPavlova


Tälläsen herkkupläjäyksen väsäsin yhtiin illanistujaisiin.
Kakku tarvitaan kaks uunipellin kokosta
marenkipohojaa.

Tässä ohoje yhteen pellilliseen:

7 valakuaista
3,5 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 tl sitruunamehua
4 tl maizenaa/perunajauhoja

vähän öljyä leivinpaperille.

Vatkaa aineet kovaksi vaahoksi ja paista
110 astetta ja 3h.

Kakkuun tarvit kaks pohojaa.
täytä kakku kermalla ja vaniljavaaholla,sekä
tuoreilla marjoilla ja hedelmillä.

koristeeksi vielä valakosuklaaraitaa.

-Malla-

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en ole ikimaailmassa nähnyt näin hyvännäköistä pavlovaa! Täytyy kokeilla, kiitos ohjeesta!
-Pipilotta-

SariM kirjoitti...

Voi että kyllä sulla on täällä kaikkia ihania ohjeita! Makoisaa kesän jatkoa!

malla kirjoitti...

kiitos <3

Kirsi kirjoitti...

Herkullisen näköinen, namskis...

Olikos se niin, että tuon marenkipohjan voi tehdä jo päiviä aiemmin ja täyttää sitten vasta ennen tarjoamista. Yhdeksi kakuksi pojan rippijuhliin tätä ajattelin.

malla kirjoitti...

joo kyllä voi tehä aiemmin!

Heidi kirjoitti...

Aivan uskomattoman hyvältä näyttää :) Pakko kokeilla, jos järjestämme uuden tallin tupaantuliaiset ja juhlimme vähän mestaruusmitalia samalla. Onko sinulla muita yhtä hyviä ohjeita gluteenittomalle ruoka-ainevampille ??? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, jälleen löysin tämän!!! Ihan paras juhlien herkku, marjoilla keventyy ja valakosuklaa kruunaa kaiken :)