sunnuntai 9. lokakuuta 2011

ToffeeOmenat


Tänään tehtiin jäläkiruuaksi ihania toffeeomenoita.


Omppuja oli yheksän.
Tikkuina käytettiin puisia kertakäyttöhaarukoita.


Omenat pestään ja kuivataan hyvin.
Valamistetaan kinuskikastike:

2 dl sokeria
2 dl kermaa
1,5 dl tummaa siirappia
2 rkl voita
1 rkl vanilliinisokeria

Keitä kaikkia (,paitsi vanilliinisok.)aineksia n.15min.
lisää vanilliinisokeri


Anna kastikkeen jäähtyä ja dippaa omput
kinuskiin...anna vähän valua ja
toista käsittely.

Nostele valamiit toffeeomenat tarjottimelle,jossa on
esim.mantelirouhetta ja nonparellia.


eikä muuta ku herkuttelemaan!!!:)

-malla-

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanaaaa, ja taas nousee paino vaalla :(

malla kirjoitti...

sorry friend;)

Anonyymi kirjoitti...

Siis, eikö näitä paisteta? Mites tuon syöminen onnistuu ilman, että omppu pomppii pitkin lattioita? ; )

H / Lumimäellä kirjoitti...

Oi nam! Harmi kun olen ompuille (tuoreille) allerginen. Häätyy keksiä joku toinen hedelmä, jolla herkullista reseptiäsi kokeilis ;)

malla kirjoitti...

toi puinen haarukka on sen verran tukevasti tuossa ompussa kii,että pysyy kyllä...haukkaaminen sen sijaan kyllä vähän sotki suupieliä:)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.