tiistai 8. marraskuuta 2011

MinttuKrokanttiUnelma

Tänään teki mieli jotain makeaa,yllätys :),mehevää ja tummaa ja niin
synty tällänen suklaakakku.

4 munaa
2dl sokeria
1 levy minttukrokanttisuklaata sulatettuna
150g marg.sulana
2,5dl vehenäjauhoja
2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri.
Lisää suklaa,marg. ja jauhot+leivari.

paista irtopohojavuuassa 175 astetta n.45min.

Suklaakreemi:

valamista kakun paistumisen aikana kreemi väliin:

1dl sokeria
0,5dl tummaa kaakaojauhetta
1dl  kermaa
2 keltuaista
kiehauta nämä kattilassa kiehumispisteeseen ja anna sitte jäähtyä.
Vatkaa joukkoon 150g pehemeää voita ja 2 valakuaista
yksitellen.
mausta vielä vaniljasokerilla 1tl.

Leikkaa jäähtyny kakku kahtia ja kostuta maiolla.
Laita kreemi täytteeksi ja kuorruta kakku:

kuumenna 1dl kermaa+1rkl voita...sulata joukkoon n.150g suklaata,
maito-tai tummaasuklaata.

Kuorruta kakku suklaalla ja Nautinto on valamis!

Herkutellen
-malla-



8 kommenttia:

  1. Voi ei ois pitäny tulla kurkkimaan - iski kaamee herkkuhimo!! ;D ♥

    VastaaPoista
  2. Oi voi miten hyvälPakko kai se on kokeilla, vaikka näin vapaapäivän kunniaksi :D

    VastaaPoista
  3. Todella mehevä kakku varmasti herkullinen myös.Tuo sydänkuvio lautasella ihana.Nam..nam..Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  4. Nam...tätä isänpäiväksi...kiitos ohjeesta:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjeesta! Juuri tällä hetkellä uunissa <3

    VastaaPoista
  6. Nam,nam!! Näitä ohjeita pitää kokeilla, kiitos!!

    VastaaPoista
  7. Tätä täytyy kokeilla, tosin ajattelin koklata gluteenittomana, jotta käypi sitten meillä kaikille! Uskoisin, että onnistuu ;)

    VastaaPoista

makea kiitos viestistäsi!