maanantai 6. kesäkuuta 2011

MarenkiPesät


Tämän helepon ja niiiin  herkullisen ohojeen löysin Ulla Svenskin
lempileivonnaiset-kirjasta.

MARENKI:

3 valakuaista
1 1/2 dl hienoa sokeria

Vatkaa kovaksi vaahoksi ja pursota pellille renkaita ja niihin reunat.
Paista pesiä 120 astetta ja n. 45 min.

Sivele jäähtyneet pesät sulalla valakosuklaalla.
Suklaa estää marenkia pehememästä.

TÄYTE:
Täytä pesät kermavaaholla ja marjoilla/hedelmillä.
Koristele suklaaraidoilla.

Annoksesta tuloo n.12 kpl

Marengit voi paistaa muutamaa päivää ennen juhulia,
mutta ne kannattaa täyttää juhulapäivänä.
Säilyvät kylymässä hyvin koko päivän.

-MaLLa-

7 kommenttia:

  1. Kiitos kovasti ohjeista! Ihastuin heti näihin marenkipesiin; ovat helppotekoisia, mutta niin herkullisen juhlallisen näköisiä! Näitä teen aivan varmasti parin viikon kuluttua pojan juhliin! Terkuin Maisuli

    VastaaPoista
  2. joo näillä saa juuri näyttävyyttä pöytään!

    VastaaPoista
  3. Minulla marenkipesät paistuu uunissa, piti ootella vähän illempaan että tohti leipoa :)))

    Kiitos kivoista JA kauniista ohjeista!

    VastaaPoista
  4. Teki näitä mieli vielä seuraavanaki päivänä teidän juhlien jälkeen :D Onneksi löytyi täältä ohje.

    Mun tekemisiä voi seurata kans nykyään täältä http://madebynunnun.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Kiitos tästä ihanasta ohjeesta,
    ei ole tullut tuollaisia ennen vastaankaan! :)

    Nyt on uunissa valmistumassa marengit huomisiin illanistujaisiin!

    Kiitos kun jaat kanssamme ihanan kotisi ja niin ihania ohjeitasi.
    Täältä saa aina ideoita ja inspiraatiota.

    Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  6. Käy kurkkaamassa: http://puutarhatonttuja.blogspot.com/2011/09/suut-makeaksi.html

    Kiitos ihanasta ohjeesta!!

    Heidi

    VastaaPoista

makea kiitos viestistäsi!