keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

PekaaniPähkinäPiirakka


Tähän karamelliseen pähkinäpiirakkaan ihastuin eräässä kahavilassa
kesälomareissulla.
Tätä piirakkaa syyessä,pääsen ihaniin lomamuistoihin:)

pohoja:
100g voita
3dl vehenäjauhoja
1dl fariinisokeria
2tl vettä

1. nypi kaikki aineet sekasin ja painele pohoja irtopohojavuokaan.
2.Paista pohojaa 175asteessa 15min.piiraspainon alla:
pane leivinpaperi tiiviisti pohojan päälle ja täytä se
esim.makarooneilla.
Näin reunat ei pääse valumaan!

Täyte:
n.200g pekaanipähkinöitä
50g voita
3dl fariinisokeria
2dl vaaleaa siirappia
3tl vanilliinisokeria
3 munaa

1. Rouhi pähkinöistä n.150g mahollisimman hienoksi rouheeksi.
2. Mittaa kattilaan voi,fariinisokeri,siirappi ja vanilliinisokeri.
Kiehauta ja jäähytä sitte 5-10 min.seosta.
3.Lisää munat yksitellen,voimakkaasti vatkaten.
4.Lisää pähkinärouhe seokseen.
5. Kaaja karamellinenpähkinäseos vuokaan ja paista vielä
n.30-40min eli kunnes piirakka on hyytyny.


Vaniljajäätelöä kyytipojaks ja makunautinto vie sut
uusiin elämyksiin!:)

-malla-

6 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Voi namskis...Kiitos ohjeesta <3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja varmasti maistuukin,mutta ei taida linjat sallia.... Tepa Seinäjoelta

Tintsu kirjoitti...

Iiiiiihanaaa! Varmasti superhyvääääääääääääää :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ohje!
Olenkin etsinyt jotain ohjette, missä voisin käyttää pekaanipähkinöitä..

Essi kirjoitti...

Rakastan pähkinöitä, joten tämä on taatusti aivan ihanaa! :)

Glaucoma Specialist Tips On How To Opt For The Ideal One kirjoitti...

Efforts and courage are not enough without purpose and direction of planning

Glaucoma Specialist Tips On How To Opt For The Ideal One.