tiistai 8. marraskuuta 2011

MinttuKrokanttiUnelma

Tänään teki mieli jotain makeaa,yllätys :),mehevää ja tummaa ja niin
synty tällänen suklaakakku.

4 munaa
2dl sokeria
1 levy minttukrokanttisuklaata sulatettuna
150g marg.sulana
2,5dl vehenäjauhoja
2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri.
Lisää suklaa,marg. ja jauhot+leivari.

paista irtopohojavuuassa 175 astetta n.45min.

Suklaakreemi:

valamista kakun paistumisen aikana kreemi väliin:

1dl sokeria
0,5dl tummaa kaakaojauhetta
1dl  kermaa
2 keltuaista
kiehauta nämä kattilassa kiehumispisteeseen ja anna sitte jäähtyä.
Vatkaa joukkoon 150g pehemeää voita ja 2 valakuaista
yksitellen.
mausta vielä vaniljasokerilla 1tl.

Leikkaa jäähtyny kakku kahtia ja kostuta maiolla.
Laita kreemi täytteeksi ja kuorruta kakku:

kuumenna 1dl kermaa+1rkl voita...sulata joukkoon n.150g suklaata,
maito-tai tummaasuklaata.

Kuorruta kakku suklaalla ja Nautinto on valamis!

Herkutellen
-malla-