sunnuntai 5. joulukuuta 2010

KeKSiKaKKu


tässä teille aivan ihana keksikakun ohoje.oon saanu reseptin puoli-anopiltani:)
tämä resepti on sellanen,mikä on "vaanpäässä" joten koitan teiän iloksenne saaha
sen paperille.

ohoje tuloo nyt sellaselle suorakaiteen muotoselle vuualle.mutta voit tehä esim.lasagne-
vuokaanki tämän , tuplaa sillon täytteen ainekset.
----------
kanelikeksejä 2pkt(sokkarilla myyään hyviä,tähän sopivia pally kaneel biscuit-keksejä)

appelsiinituorejuustoa(esim.viola)200g
2 prk smetanaa

1 tlk kondensoitua maitoa TAI yks annos TOFFEE-piirakan kuorrutetta(ohoje makeissa piir.)

1 dl maitoa
2tl vanilliisok. kostutukseen.

--------------

1. keitä ensin kond.maito.purkkia keitetään 3tuntia jonka jäläkeen
se on käyttövalamis.
tähän sopii myös erittäin hyvin toffeepiirakan kuorrutus.ohoje on makeissa piirakoissa.

2. sekoita keskenään smetanat ja tuorejuusto.

3.sekoita maitoon vanilliinisokeri.

4.laita kelemua vuokaan ja kasaa kakku.

5.alota keksillä.kostuta maiolla ja sitte tuorejuusto/smetanakerros n.puolensentin kerros.
sitte taas keksiä kerros,kostutus ja toffeeta n.puolensentin kerros.
jatka näin kunnes vuokasi on täynnä.

6.peitä kakku foliolla ja anna hyytyä/kostua kylymässä useanpi tunti,mieluiten
seuraavaan päivään.

7.kippaa tarjottimelle ja koristele kermavaaholla.

tällä kakulla herkkuhetkesi on taattu!!!:)

                                                         -malla-